Carrousel 2019
In 1 dagdeel worden 4 onderwerpen achter elkaar met u doorgenomen. Voor de interactiviteit wordt de groep in vieren gedeeld en rouleert u tussen de verschillende onderwerpen De presentaties zijn zorgvuldig samengesteld in samenwerking met collega (para)medici.
Breinlijn

 

De weg in hersenletsel-land vinden… Niet alleen getroffenen, maar ook de directe omgeving én professionals lopen vaak met vragen rond. Kan ik sporten met mijn letsel? Hoe ga ik om met verandering in het karakter van mijn partner? Hoe zie ik het verschil tussen hersenletsel en een burn-out?

Breinlijn is een gratis loket waar je terecht kunt met dit soort vragen.

Hulp inschakelen kan op twee manieren: via een online invulformulier óf telefonisch. Vervolgens neemt één van onze specialisten contact met je op. Deze brengt samen met jou de hulpvraag in kaart en wijst je de weg naar de juiste ondersteuning in jouw regio.

Of het nu gaat om wonen, werken, school, relaties, zorg of vrije tijd: Breinlijn denkt met je mee en helpt je verder op weg.

SOA
main-image-sharelovegeensoa[1]

 

Ondanks uitgebreide publieke aandacht, goede behandelmogelijkheden en landelijke preventiecampagnes komen seksueel overdraagbare aandoeningen (soa’s) nog steeds vaak voor. De meeste soa’s worden in de eerstelijn behandeld. Angst en bezorgdheid voor deze aandoeningen zijn veelbesproken onderwerpen in de huisartsen praktijk.

Tijdens deze nascholing  meer informatie over bij u bekende SOA en daarbij nieuwe items zoals het voorschrijven van PrEP en Mycoplasma Genitalium

Forensische Geneeskunde
forensische geneeskunde

 

Waar kijk je ook weer naar bij het schouwen? Wanneer is de dood niet natuurlijk? Wanneer bel je de gemeentelijk lijkschouwer en wat mag je daarvan verwachten? Hoe zat het ook weer met beroepsgeheim na de dood? Maar ook; wat doe je als je een vermoeden hebt van seksueel misbruik of een ander misdrijf bij een patiënt? 

Wist u eigenlijk dat er een NHG richtlijn over is? Dat, nog veel meer en voldoende enge plaatjes tijdens deze spannende opfris-nascholing!

Broodje es-KUL-aap
broodje aap

 

Medische mystiek, opvattingen, misvattingen, misverstanden en vooroordelen.

Dokters maken er gebruik van of zijn zich er niet van bewust.

Eye-openers en hilariteiten

In een interactieve quiz laten we wat onderwerpen de revue passeren.

Warffum nascholing huisartsen West-Brabant
KVK 60849657
Westvoorstraat 56
4671CE Dinteloord
Tel: 0167-522255
Mail: warffum@warffumwestbrabant.org

Copyright 2016 - Warffum West-Brabant - All Rights Reserved